Dobro došli, posetioče! [ Registracija | Prijavi serss

polovni racunari i racunarska oprema - Srbija

Pravila za postavljanje oglasa

Pre postavljanja oglasa, molimo Vas, da dobro pročitate sve što ima na ovoj strani, jer ako nam pošaljete oglas koji ne sadrži sve podatke koji su navedeni kao obavezni, Vaš će oglas biti obrisan, a email sa kojim ste se registrovali banovan (biće onemogućeno njegovo korišćenje za postavljanje novog oglasa). Po postavljanju oglasa, Vaš oglas neće biti vidljiv, dok ga administrator sajta ne proveri i odobri. Da biste postavili oglas morate da budete registrovani. Ako se niste registrovali kliknite ovde.

Pravila:

1. Oglasi su besplatni.

2. Ovo su oglasi turističke ponude smeštaja na Crnogorskom primorju – apartmani, vile, sobe, hoteli, moteli i sl..

3. Oglas mora da sadrži:

 • Naslov
 • Mesto u kome se izdaje smeštaj (ova opcija će omogućiti da se na Google mapi u oglasu prikaže tačno mesto u kome idajete smeštaj)
 • Državu (Montengro, zbog Google mape)
 • Ime kontakt osobe
 • Broj, bar jednog, telefona i
 • Tekst oglasa
 • Bar 4 slike smeštaja, od kojih najmanje 50% mora da pokazuje unutrašnjost objekta koji se izdaje, a druge dve spoljasnost (moze i vise, ali nemoze manje od 4),
  – maksimalna dozvoljena veličina slika je 1MB i trenutno je dozovljeno postavljanje maksimalno 8 slika, ali možete me kontaktirati da odobrim postavljenje i većeg broja slika
  – minimalna dozvoljena veličina slike je 600×400 piksela
  – slike moraju da budu u .jpg/.jpeg formatu,
  – u oglasu možete, a i ne morate, da navede cenu smeštaja (cena nemože da bude “povoljno” već konkretno brojčano izražena)

4. Oglas NE SME da se ponavlja, medjutim, ako izdajete veći broj objekata na različitim adresama, možete postaviti oglas za svaki objekat koji nije na istoj adresi, s tim što morate da navedete adresu svakog objekta i tekstovi oglasa moraju da se razlikuju. Oglasi postavljeni na www.cgprimorje.com/oglasi/ se ne računaju kao dupli oglasi, pošto se taj deo sajta ukida i vremenom će biti obrisan (kao i oglasi na njemu).

napomena:
Ono što sam naveo da oglas mora da sadrži, oglas stvarno mora da sadrži i neće biti vidljiv na sajtu dok ne proverim Vaš oglas i odobrim ga. Ako ne sadrži sve te elemente, normalno da će biti obrisan, a Vaš nalog banovan. Zato Vas molim, da se pridržavate pravila, a ako nešto nije jasno, da me kontaktirate.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.